Zomerfeest

IMG_4994

Voor het eerst werk ik op een school waar het gebruikelijk is om het jaar af te sluiten met een eind- of zomerfeest. Een uitgelezen moment voor de ouders, leerkrachten en kinderen om elkaar informeel eens te ontmoeten. Dit jaar hoorde bij de hapjes en drankjes op het plein ook een tentoonstelling van het ‘waterproject’ in de klassen. Twee kunstenaressen hebben in alle klassen met de kinderen verschillende technieken gedaan. Het thema was steeds water of waterland. Er is gekleid over Broek in wonderland, paalhutten gebouwd, (we wonen tenslotte onder de zeespiegel) aquarel technieken zijn beoefend, vissen gemaakt van allerlei kosteloos afval enzovoort. De combinatie van “museum” en hapje /drankje vond ik erg geslaagd.

Zomerfeest 2014-001

One thought on “Zomerfeest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s