Nieuwe aanwinsten

Een klein weekje in Maastricht, heeft me de volgende aanwinsten opgeleverd: diversen sept
Naast het bezoek aan de Dom van Aken bleek Aken ook nog eens een leuke winkelstad. Ik kocht een tas (nog een verlaat verjaardagscadeautje). Ik kwam in een geweldig leuk winkeltje, waar ze allerlei soorten huishoudelijk gereedschap verkochten een borstel tegen om de luxaflex schoon te maken. Mijn vriendin kocht een borstel speciaal gemaakt voor dikke radiatoren. Wij wisten niet dat je dit soort borstels kunt kopen, in Nederland niet in ieder geval. Wij wisten ook niet dat we zo blij konden worden van schoonmaakborstels, maar het was een prachtig winkeltje, waar alles van heel degelijk materiaal gemaakt was. Laat dat maar aan de Duitsers over!
Verder kreeg ik nog een paar pannen van mijn vriendin, omdat ik pas jarig was en omdat ik ze nodig heb en ze in de aanbieding waren bij AH en .
Tot slot heb ik een ingekleurde ets op de kop getikt van de Helpoort van Maastricht, gemaakt door Johan Daniël Scherft. Daar word ik ook erg blij van, leuke herinnering aan Maastricht!

Een gedachte over “Nieuwe aanwinsten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s