Typical English: krijt

Elke keer weer is het imponerend om de zon op de krijtrotsen te zien schijnen als je aan komt varen. Nog steeds de belangrijkste reden om dat bootreisje te maken i.p.v. de tunnel te nemen of het vliegtuig. Zo’n aankomst heb je denk ik alleen in Engeland.Mooi………………….IMG_5107
Op veel plekken waar je wandelt, is de bodem wit van het krijt. Witte paden zijn dan ook heel gewoon. Ze zijn zo mooi van verre te zien, hier in de Soutdowns maar ook in Bedfershire.IMG_5270 En dan heb je nog de schilderingen in het krijt op de hellingen. Wij wandelden met het uitzicht op een leeuw. Eerst was de tekening ver weg. Bij een andere wandeling waren we hem genaderd. Uiteindelijk bleek, dat bij bepaald zonlicht, hij te zien is vanuit ons vakantieadres,
IMG_5418IMG_5474

 

 

 

 

 
In de buurt van Wing                                       In de buurt van Dunstable
IMG_5561 Vanuit ons huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s