Brozer

107951Wat een geweldige film is dit!! Indrukwekkend. De dood hoort bij het leven. Zo mooi, zoals aan dit thema vorm gegeven is in deze film. De actrices spelen zussen van elkaar en één zus heeft ongeneeslijke kanker en is opgegeven. Dat laatste is dus ook realiteit. We volgen het echte stervensproces van één van hen, Muis. (Leonoor Pauw) Alles is vormgegeven, maar ook echt. Het zijn grote improvisatie talenten, maar film en realiteit zijn bijzonder mooi in elkaar verweven. We waren er stil van, mooi, hard, humoristisch, intrigerend, groots!

 

2 gedachtes over “Brozer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s