Elk voordeel heeft zijn nadeel

IMG_6164Het heeft één nadeel, als de fietsroute naar je werk heel landelijk is en voor een groot gedeelte bestaat uit fietspaadjes, waar geen auto kan komen. Dat heb ik gisteravond én vanochtend vroeg ervaren. Ik reed mijn fiets lek precies op de helft van mijn route, gisteravond op weg naar huis, vanochtend op zowat hetzelfde punt naar mijn werk toe. Beide keren leverde me dat een wandeling op van bijna drie kwartier. Gelukkig was het mooi weer, maar een derde keer maak ik het toch liever niet mee.

IMG_6165

 

One thought on “Elk voordeel heeft zijn nadeel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s