Eters

Wij hadden eters vanavond. Ik vind het erg gezellig om met mensen een avondje te praten, een hapje en drankje erbij, leuk. Als je regelmatig wordt uitgenodigd om, gekoppeld aan het gepraat, te komen eten, voel ik me op een gegeven moment verplicht om ook eens te koken voor de mensen. Dat koken is niet mijn hobby. Maar vandaag ging ik het doen. Ik ben er geen ster in dus doe ik dat niet zomaar even. Het kost best wel energie. Het leverde gelukkig een gezellige avond op en het eten was redelijk geslaagd. Het aanrecht staat vol met afwas. Ik ga me nu heel ontspannen en meditatief aan de afwas wijden. Opgelucht dat het voorbij is. Afwassen kan ik tenminste wel goed.

IMG_6168

 

2 thoughts on “Eters

  1. Knap hoor! Mijn hobby is het ook niet en voor de afwas heb ik ook een machientje, maar als het gezellig was is het goed hè 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s