Grijze wandeling

Het zag er niet aantrekkelijk uit buiten. Het bleef maar donker en grijs. We besloten toch even de benen te strekken. Het viel erg mee met de kou, want de oostenwind was gaan liggen. Dus maakten we een groot rondje van een uur. Er waren geen mooie wolkenluchten of vergezichten, maar wat opviel was het frisse nieuwe riet dat uit de grijsheid naar voren sprong en ook nog de kleur van de laatste herfstblaadjes aan de bomen in het Purmerbos. Onverwacht toch een mooie wandeling, waar we verkwikt door thuis kwamen.IMG_6169

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s