Erfstuk 2

Ooit stond deze kast in een kloostercel van een non. Bij opheffing/sluiting van het klooster zag mijn pa wel brood in die kast. Ik stond op het punt om het huis te verlaten. Die kast zou ooit voor mij worden. Het is inderdaad jarenlang legkast geweest voor beddengoed. Later kreeg mijn dochter hem op haar kamer.

De kinderen gingen het huis uit en wij verhuisden. De kast kwam in het nieuwe huis in de keuken te staan en doet daar alweer 6 jaar dienst. Hij was beschadigd geraakt bij de verhuizing. Afgelopen week is hij eindelijk door manlief opgeknapt en staat hij weer keurig in de verf. Een degelijke, eenvoudige, multifunctionele kast. En ik vind hem goed staan in onze keuken.IMG_6205

One thought on “Erfstuk 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s