Erfstuk 3

IMG_6293
Ik heb dit stenen kerststalletje ooit meegenomen uit de inboedel van mijn schoonouders. Mijn man kent dit stalletje niet als ‘hun’ kerststal. Het moet naar alle waarschijnlijkheid bij zijn grootouders vandaan komen. Die woonden bij hen in. We weten niet hoe oud dit beeld is. Het was zwaar beschadigd, Maria zonder gezicht en overal stukjes weg. Mijn kunstzinnige schoonzus heeft het prachtig voor me opgeknapt en het staat nu te pronken onder de kerstboom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s