Wat een crime………….

Alsmaar uitstellen, maar het moet toch een keer  gebeuren, kerstinkopen doen. Dé uitgelezen stad daarvoor is Maastricht. Daar waren we toevallig toch, dus waarom niet het onaangename met het aangename verenigen. Dus wij liepen naar het centrum, maar helaas waren we niet alleen. Het werd stapvoets lopen en dat werd ons toch te gortig. Dan maar geen kerstinkopen of een minder populaire stad en dag uitkiezen om dat te doen. Wij sloegen een zijstraat in van de koop-goot en wat schetst onze verbazing? We liepen daar ………………… helemaal alleen.  Wat is de mens toch een raar wezen. Maar misschien , en dat hoop ik maar, vinden de andere mensen die drukte wél leuk.  Als wij er dan maar niet in hoeven.IMG_6285
IMG_6284

2 gedachtes over “Wat een crime………….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s