Muurgedicht

IMG_6304Op de wandeling door Zuiderwoude viel mijn blik op een muurgedicht, dit keer op een transformatorhuisje. Omdat BVision.nl op zijn website trafo-huisjes verzamelt, heb ik dit huisje uitgebreid gefotografeerd en naar hem gestuurd. T.z.t. plaatst hij het dan hopelijk op zijn site. Ik vind het zo’n aparte hobby en ben aangestoken door die koorts. Meestal zijn het onooglijke gebouwtjes, die ik nooit een blik waardig keurde, maar tegenwoordig zie ik ze altijd en overal staan, dankzij Sjoerd.

Het gedicht is wel heel toepasselijk voor vandaag, want we hebben veel zwermen ganzen gezien vanmiddag.  In alle dorps – en stadskernen van gemeente Waterland vind je muurgedichten, waar dit er dus één van is.

IMG_6305  IMG_6307

3 thoughts on “Muurgedicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s