Blokkendoos

Blokkendoos is de term die Sjoerd in zijn blog gebruikt om achtergrondinformatie te geven over het transformatorhuisje, dat ik als bijdrage voor zijn verzameling naar hem heb gestuurd. Ik zag dit trafohuisje staan tijdens onze wandeling via Hobrede. Het wapen erop is dat van ons koninkrijk. Het huisje is van vlak na de oorlog (1948). Toen was het nationale gevoel nog erg van belang. Naast het wapen zie je nog twee bliksemschichten. Dat zal zijn om het gevaar, de hoogspanning in het huisje aan te geven. IMG_6324
IMG_6326           IMG_6325

Een gedachte over “Blokkendoos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s