(Straat) muziek

IMG_0643Bij dit thema van Stuur een foto schoot me een herinnering te binnen van ongeveer 10 jaar geleden. We waren met ons koor in Praag, waar we deel gingen nemen aan een concours voor koren van over de hele wereld. Op weg naar onze eerste repetitie liepen we door het historische centrum met prachtige monumentale gebouwen. Daar zagen we op een pleintje een heel leuk koepeltje en we besloten spontaan, om daar even te gaan zingen. De akoestiek was fantastisch, dus klonk het meteen goed. Mensen bleven staan luisteren, maakten foto’s en wij kregen muzikale vleugeltjes. IMG_0640

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s