Val plek

Voor het eerst sinds weken ben ik weer op de fiets naar mijn werk gegaan. Vandaag 3 weken geleden ben ik namelijk ’s morgens vroeg onderuit gegaan met de fiets. De thermometer gaf toen 5 graden boven 0 aan, dus ik dacht rustig te kunnen fietsen. Het was ook niet glad toen ik vertrok, maar zoals alom bekend, kunnen bruggen verraderlijke plekken zijn. Als het zo om het vriespunt is, ben ik daar ook wel op bedacht, echter waar ik niet op had gerekend was het asfalt aan de andere kant van de brug. Dat bleek van een andere samenstelling dan het stroeve asfalt waar ik de rest van mijn fietsroute mee te maken had gehad. En……daar lag ik. Gelukkig niets gebroken, maar een zere knie, gekneusde ribben en een dikke duim rijker. De schrik zat er goed in, want ik heb natuurlijk ontzettend geluk gehad, dat ik (op mijn leeftijd) niets gebroken heb. Vandaag durfde ik het weer aan om te fietsen. Op de terugweg heb ik mijn val plek even op de gevoelige plaat gezet.IMG_6359

2 gedachtes over “Val plek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s