Warder en Etersheim

Gaandeweg de middag klaarde het op en wij wandelden van Warder naar Etersheim. Daarvandaan langs de molen De Breek terug naar Warder over de dijk van ’t IJsselmeer. Dan kun je genieten van allerlei soorten landschap. Je begint met de lintbebouwing van Warder, Etersheim is bekend vanwege de avonturen van Dik Trom. Die heeft daar op zijn ezeltje gereden. Dan loop je de polder in, richting molen, mooie luchten waren ons deel. Veel ganzen waren aan het verzamelen. Vervolgens klommen we de dijk op. Het was behoorlijk zompig, maar de vergezichten over zee en land maakten veel goed.

Warder 1-2-2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s