Streetfood

Met het thema van deze week van Stuureenfoto heb ik niet veel. Van huis uit kochten wij nooit iets op de markt. Later kocht ik hooguit wel eens wat fruit op straat. Dus heb ik geen foto’s van bijzondere hapjes, die ik ooit kocht op straat.

Gisteren gingen we een dag naar Heerlen, waar een vriendin woont. In Heerlen ben ik 6 jaar naar de middelbare school gegaan. Op het marktplein vóór het glaspaleis van Schunck kreeg ik dan ook een flashback met de zestigerjaren. Ook toen waren er al markten, alleen stond in mijn herinnering het plein toen altijd helemaal vol met kramen. Ik vind markten leuk om over te lopen en de koopmannen druk bezig te zien om hun waren aan de man/vrouw te brengen, vaak op een humoristische manier. De foto is er dus meer een van de sfeer op de markt dan van de aangeboden eetwaar.

IMG_6396

IMG_6398

Een gedachte over “Streetfood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s