Componisten

Omdat ik de afgelopen dagen in Maastricht bivakkeerde en wist dat het thema van deze week bij Stuur een foto componisten was, ben ik op zoek gegaan naar een Maastrichtse componist (met standbeeld uiteraard). Henri Hermans is de naam. Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord, maar hij is toch wel bekend. In de regio is menig straatnaam naar hem genoemd. In de muziekwereld van Maastricht heeft hij zijn sporen nagelaten. Ik was al vaak langs zijn standbeeld gelopen, maar nu heb ik pas goed gekeken. Charles Vos is de maker ervan. Dat is ook een gerenommeerd kunstenaar.

IMG_6452

IMG_6454IMG_6453

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s