Winters Maastricht

Een stadswandeling leek ons heel geschikt op zo’n koude dag. Door het winterzonnetje was het heel aangenaam in de stad. In de luwte kon je de zonnewarmte al een beetje voelen. Ook is de lichtinval mooi met de winterzon. Omdat je toch nog niet echt op een terras van de zon kunt genieten gingen we eens kijken in het Kruisherenhotel. Het was heel aangenaam daar. Prachtig hoe ze van zo’n monumentale kerk zo’n hedendaags hotel hebben gemaakt. Je zit er heerlijk, er is veel moois te zien. Bijzondere aandacht vraagt het toilet. Altijd daar even naar de wc gaan, mocht u in de buurt zijn.

Voorjrsvak. febr-001
kruisboogkerkIMG_6459

One thought on “Winters Maastricht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s