Check, check dubbelcheck

Mijn schoonzus, die poppen kan repareren heeft een pop opgeknapt, die doorging voor mijn pop. Ze vroeg aan mij of ik die pop terug wilde hebben. Ik ben eigenlijk nooit een poppenkind geweest, dus die pop heeft voor mij geen emotionele waarde en hoef haar dan ook niet terug. Het liet mij toch niet los, want ik twijfelde erg of het mijn vroegere pop wel echt was. Ik zag er iets vreemds aan. Ik wist van het bestaan van één foto waar ik op sta mét pop. Die heeft mijn zus voor me opgesnord en zeggen jullie nou maar of het dezelfde pop is of niet. Op de foto staat v.l.n.r. mijn eerste vriendje, mijn eerste vriendinnetje, dan kom ik en mijn broer.IMG_0781 IMG_6449

2 thoughts on “Check, check dubbelcheck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s