Lunch met uil

Wat is het toch leuk om een vriendinnengroep te hebben. We zijn oud-collega’s van elkaar en we houden contact door een paar keer per jaar bij elkaar te komen. Dit keer werden we uitgenodigd voor een lunch in Midden-Beemster. Het is altijd zo frappant, hoe wij steeds de draad weer oppakken in gesprekken, alsof we elkaar gisteren voor het laatst gesproken hebben. Vanuit ons werk hebben we een goede verstandhouding met elkaar opgebouwd en dat gaat  gewoon door, ook nu een paar van ons al niet meer deelnemen aan het arbeidsproces. Het gekwetter was niet van de lucht en de gastvrouw schotelde ons een heerlijke lunch voor. Het was weer genieten! Tot de volgende keer!

IMG_6485  Na de lunch gingen we even de benen strekken. Omdat de Oehoe in Purmerend een hot item is, moesten wij even gaan kijken naar de ransuil van Midden Beemster. Hij is gelukkig niet geïnteresseerd in mensen en bleef rustig in de boom zitten.

IMG_6494IMG_6490

2 thoughts on “Lunch met uil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s