Hoog bezoek

P1010816Ons buurtje is zeer vereerd met het bezoek van een ransuil familie. In de boom naast onze steeg, waar de voordeuren zitten van ons appartementengebouw, heeft een buurvrouw op een keer 9 uilen geteld. Ze zijn nu teruggebracht tot nog 3 uilen. Ik zie er tenminste nu niet meer dan 3. Mijn buurman naast ons heeft een prachtige foto gemaakt vanuit zijn keukenraam. Hij zit daar op dezelfde hoogte als de uilen. Ze kijken hem recht aan. Mijn buurvrouw van naast ons gebouwIMG_2065 (de uilenboom staat in haar tuin tegen de steeggrens aan) heeft niet alleen de lusten maar ook de lasten van de aanwezige uilen: zij heeft al een halve container vol uitwerpselen. Mijn onderbuurvrouw heeft daar weer van geprofiteerd en uilenballen mee naar haar werk genomen, waar ze de kinderen uit haar klas de uilenballen heeft laten ontleden. Prachtig, hoe uilen door er alleen maar te zitten ons allemaal zo intrigeren. Met dank aan Henk, Denise en Simone. De foto blijkt ook de regionale krant gehaald te hebben.

4 gedachtes over “Hoog bezoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s