Gevelstenen

Gevelstenen hebben al lang mijn interesse. Ik heb er ook velen op de foto staan. Des te moeilijker kiezen is het daarom voor mijn fotobijdrage van Stuureenfoto van deze week. Ik kies een foto gemaakt in Oxford de afgelopen zomer. In Oxford zijn het meer ornamenten dan puur stenen, waar de stad mee versierd is. Maar alles daar is wel even prachtig. IMG_5542
Ook in Engeland zag ik ergens in een stadje Steyning in Zuid-Engeland een zonnewijzer als gevelsteen. Ook speciaal.
IMG_5194

Een gedachte over “Gevelstenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s