Nieuwe bank

Thuis vanaf jan-001Het was een heel proces met een lange voorbereidingstijd. Mijn lief had het plan opgevat om zelf een bank van steigerhout te maken, die precies passen zou op ons balkon. Het is een meerjarenplan geworden, ontdekte ik. Want hij heeft al lang foto’s verzameld van banken, zodat hij ideeën krijgt over constructies en vormen. De foto’s zijn gemaakt in Aken, in Amsterdam en in Edam. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Nu is de bank ook voorzien van passende kussens. En als het voorjaar dan wil doorzetten, zitten wij prinsheerlijk.
Thuis vanaf jan-002

4 gedachtes over “Nieuwe bank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s