Hobby

Soms moet je iets over hebben voor je hobby. Ik ben lid van een gemengd koor bij ons in het dorp. Wij repeteren één keer per week. Dat zijn heel intensieve avonden, maar juist doordat je zo geconcentreerd bezig bent , is het toch ontspanning. Het zingen leidt af van andere besognes. Ik kom altijd blij terug van zo’n avond. Vandaag was er een repetitiedag ingelast. Een hele dag zingen, tenminste van 10 tot 16 uur. Een lunch was de enige onderbreking. Het was nodig omdat we binnenkort een concert geven en er nog heel wat gesleuteld moet worden aan de diverse nummers. Het was best een opgave vandaag. Ik was schor gezongen, maar kijk toch terug op een zinvolle dag. Ik voel me in ieder geval zekerder over het a.s. concert. Maar zo hou je wel een kort weekend over voor andere dingen.

IMG_6777

koningsconcert_instemming_2015_v2.3

 

2 gedachtes over “Hobby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s