Franse Ardennen

We hadden ooit één mislukte vakantie in Frankrijk gehad en waren er nooit meer geweest. Nu zijn we twee weken in een klein dorpje geweest aan de Semoy, net over de grens met België. Het was erg afgelegen doordat de rivieren daar erg kronkelen en de dalen omgeven zijn met steile bergkammen. Er wonen maar weinig mensen, maar die er wonen zijn erg vriendelijk. In tijden heb ik niet zoveel kwetterende mussen en mezen gezien, de natuur was prachtig, het landschap uitermate geschikt om te wandelen. Het weer was afwisselend, af en toe een regenbuitje, maar even later zat je weer in de zon. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie waren aanwezig en we zijn helemaal genezen van onze aversie tegen Frankrijk. Het smaakt naar meer!   IMG_6942  IMG_6954 IMG_6940

Een gedachte over “Franse Ardennen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s