Eigen baksel

Het mag in de boeken, want het is een unicum: ik heb zelf een taart gebakken. Dat kwam, omdat ik bij een verloting ooit een inmaakpot gewonnen had vol met ingrediënten voor een chocolade taart. Toen beloofde ik met een gekke bek, aan een groepje vriendinnen, dat ik daar een taart van zou bakken als zei op visite kwamen.  Je hoefde alles maar in een beslagkom te doen en te roeren.  Er moest alleen nog boter en yoghurt bij. Dat moest toch zelfs mij wel lukken. Het is ook gelukt. Gisteravond zaten we er heerlijk van te smullen. Toch ben ik niet in de wieg gelegd voor keukenprinses, want zelfs dit eenvoudige recept ging bijna mis. Ik vergat namelijk in eerste instantie de boter. Verschrikkelijk, hoe is dit toch mogelijk. Maar met wat kunst en vliegwerk kwam het nog net goed. Het zal wel weer een tijd gaan duren voordat ik weer eens zin heb in bakken.

IMG_7415

 

4 gedachtes over “Eigen baksel

  1. Geeft niets hoor, Niet bakken is wel zo veilig. Wat je bakt, moet allemaal weer opgegeten worden. Je bent niet de enige die weinig tot geen bakervaring heeft. ik heb bijvoorbeeld nog nooit een appeltaart gebakken (en ook nooit een chocoladetaart. Voor zover ik weet, bakte ik nooit taart.).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s