Den Helder

IMG_7390Een paar keer per jaar ga ik wandelen met een studievriend. Vandaag zat ik al vroeg in de trein naar Den Helder. Daar hebben we zo’n 16 kilometer gelopen, vanaf Station Den Helder uiteindelijk naar station Den Helder Zuid. Het was een gevarieerde route door stadswijken, parken en langs de linie ooit nog door Napoleon aangelegd.

Den Helder 15-06-2015

Bij de zee gekomen liepen we over de dijk richting Huisduinen. We passeerden de Lange Jaap en Fort Kijkduin. Nog een stukje door de Helderse duinen. We sloegen af richting station, maar kwamen eerst nog door een natuurgebied waar onder andere de orchideeƫn nog volop in bloei stonden. Het was mooi weer en een prachtig wandelgebied, goed gezelschap, dus mijn vrije dag was goed besteed.

Den Helder 15-06-2016

One thought on “Den Helder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s