Eindfeest

Wat een geluk kun je hebben met het weer. Vanavond vierden we op school het eindfeest. Het zou voor het eerst sinds een paar jaar weer ouderwets gedaan worden. Dat hield in, dat de kinderen spelletjes konden doen buiten op de pleinen. Het thema was ‘Water”, dus de spelletjes waren vooral nat. Iedereen mocht ook verkleed in dat thema op school komen. Uiteraard was er ook van alles te eten en te drinken. Eergisteren was het nog 14 graden. Vanavond liepen de kinderen in hun bikini soms, lekker nat van de waterpistolen of de zeephelling nog tot na 8 uur op het plein. Zo’n geluk met het weer zullen we dan wel verdiend hebben. Het was reuze gezellig.

IMG_7434
Maar deze juffen waren wel gevloerd!IMG_7443

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s