(Bijna) Vakantie

Door het Stuur een foto-thema van deze week drukt mij met de neus op het feit, dat het inderdaad bijna vakantie is. Wij zitten in de eerste groep wat betreft de schoolvakanties. Vakantievieren is o.a. voor mij : na een lange wandeling een welverdiend biertje drinken op een heerlijk terras. Een lekker vooruitzicht. De tijd aan jezelf hebben.IMG_5386

Maar de komende twee weken heb ik eerst nog tijd tekort voor alles wat er nog gedaan moet worden, voordat de schooldeur gaat sluiten voor 5 á 6 weken. Maar je hoort mij niet klagen hoor met dat vooruitzicht!!!

2 gedachtes over “(Bijna) Vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s