Wandelen langs water

Kiel en omgeving is verrassend mooi. Duitsers zijn geen wandelaars, tenminste hier niet. Soms zijn er keurig aangegeven wandelroutes, maar zoals vandaag zoeken we zelf onze route uit. Maar waar we ook wandelen, wij wandelen alleen. Dat vinden wij niet erg, maar wel onbegrijpelijk, want het is hier erg mooi. We gingen vandaag langs de kust van de Oostzee lopen. Daar zijn zowaar zandstrandjes, maar die liggen aan het bos of aan akkerland. Zo’n speciale gewaarwording is dat, die combinaties van zee bos en boerenland. Het maakt elke wandeling hier vol variatie. Strand vind ik leuk, maar niet te lang. Bos vind ik leuk, maar niet te lang. Vandaag werd ik op mijn wenken bediend. Heerlijk.

IMG_7907

IMG_7915 IMG_7919 IMG_7933

Een gedachte over “Wandelen langs water

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s