Muziek

Al jarenlang gaan wij op gezette tijden langs in Café Modern in Teuven in de Voerstreek. (B) Het is een oude school, omgetoverd tot café restaurant. Het interieur is heel huiskamerachtig met een 50/60 er jaren uitstraling. Maar het pronkstuk van het café is het decaporgel. Bij piano’s spreek je van pianola, bij orgels dus van decaporgel. Je kunt er muziek op aanvragen, zoals bij een jukebox. In dat orgel hoor en zie je dan  een variëteit aan instrumenten, die dan muziek gaan maken. Er is een diversiteit aan muziekstijlen te beluisteren. Er wordt in dit café veel en spontaan gedanst. Heel gezellig daar.IMG_8075 Voor meer muziek naar Stuureenfoto deze week.
Om een indruk te krijgen voeg ik een youtubefilmpje bij.

3 gedachtes over “Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s