Jubileum

Vandaag bestaat mijn weblog 10 jaar. Op vakantie in Groningen in 2005 ben ik geïnspireerd geraakt. Ik had in het begin nog geen digitale camera, dus plukte ik foto’s van internet. Helaas ben ik door de overstap van web.Blog naar wordpress alle foto’s kwijtgeraakt. Ook heeft het wel een half jaar geduurd voordat ik alles weer een beetje op de rit had. Reacties van mensen staan wel eens bij het verkeerde stuk. Zo voor en na plaats ik wat foto’s terug, als ik ruim in mijn tijd zit, want het is een bereklus. Maar ik blog nog steeds door. Ik heb geen regelmaat van elke dag, maar één of twee keer per week lukt me wel om iets te plaatsen. Nog steeds is mijn blog mijn geheugen. Ik lees dingen terug en bedenk dat ik het niet meer zou weten als het hier niet stond. Ik vind het nog altijd een leuke hobby. En het allerleukst is als er mensen reageren. Ik zou mijn blog aan Facebook kunnen koppelen  om meer lezers te krijgen, maar vooralsnog kies ik daar niet voor. Dit is mijn manier, ik hou het toch al mooi 10 jaar vol. Het klinkt alsof het een opgave is, maar dat is niet zo. Het is meer een behoefte, een gewoonte geworden. Nog altijd leuk………….

Mauve02

7 gedachtes over “Jubileum

  1. Een mooie weergave van wat bloggen is. Facebook en twitter zijn in mijn ogen een kladblok. Een blog is er ook om je geheugen weer eens een boost te geven. Ik blog inmiddels al bijna 15 jaar… Eerst als VanMan.nl en sinds een jaar of 6 al bvision wat staat voor blogvision. Ik kijk ook regelmatig eens terug…

    Like

  2. Leuk hoor. Gefeliciteerd! Voor mij is het ook een geheugensteun en toevallig heb ik sinds een paar dagen besloten mijn linken niet meer op Facebook te plaatsen, vandaag nog eentje voor het laatst. Het zijn veelal gluurders en die moeten nu wat meer moeite doen. Ik vind het ook nog steeds erg leuk.

    Like

  3. Ik lees je veel te weinig en ik spreek je veel te weinig… Maar als ik je lees en als ik je spreek, dan is het steeds met zeer veel genoegen. Gefeliciteerd, Jeanne! Met de overgang van weblog.nl naar wordpress ben ik al mijn vorige blogs kwijt geraakt 😦 en sindsdien schrijf ik ook minder, ook mede doordat ik vrij actief ben op Facebook. Maar bloggen vind ik nog altijd het meest waardevol en uiteindelijk ook het leukst! Keep on writing!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s