Reünie

Mijn school vierde het 40 jarig bestaan. Ikzelf ben er overmorgen pas twee jaar. Van de reünie van oud-collega’s verwachtte ik niet zoveel, omdat ik behalve mijn huidige collega’s niet zoveel mensen zou kennen. Maar het werd een leuke avond. Ik had interessante gesprekken met oud onderwijzers die al meer dan 20 jaar met pensioen, maar door het dorpse karakter van de school toch nog regelmatig wat klusjes doen voor school. Ook liep de juf van mijn dochter binnen. Zij bleek ook een verleden op deze school te hebben. De foto galerij gaf een goed tijdsbeeld door de jaren heen. Ook al sta ik weinig op die foto’s, ik voelde toch een verbondenheid met al die mensen. Leuk.IMG_8579

3 gedachtes over “Reünie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s