Bergen- Schoorl – Bergen

Het prachtige zonnige herfstweer nodigde uit tot een dagwandeling in de duinen. Het was genieten van de kleurenpracht, maar ook van het rustige herfstweer. We wandelden ongeveer 15 kilometer. In de duinen is de bewegwijzering niet altijd even betrouwbaar. Er is ook eigenlijk geen doorgaande route, althans niet in de richting die wij wilden gaan, dus knoopten we allerlei kleine wandelingen zelf aan elkaar tot onze dag route van vandaag. Dat kan ook. En wat is het een mooi natuurgebied! Helaas vergat ik mijn fototoestel, dus ik heb maar een armetierig plaatje, gemaakt met mijn mobiel.WP_20151031_11_34_57_Pro

Een gedachte over “Bergen- Schoorl – Bergen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s