Trekvogelpad: Bussum – Baarn

IMG_9043We vertrokken vanuit station Bussum Zuid. De zon scheen, prima wandelweer.

We koersten op de heidevelden aan rondom Hilversum en Laren. De televisietoren achtervolgde ons lang.

IMG_9048Op de hoogte van Laren zagen we een prachtige kudde schapen á la schilderijen van Mauve. Ik begrijp nu waar hij zijn inspiratie vandaan haalde. IMG_9051 Er was vandaag iets met paddenstoelen. Iemand liet een boek achter van Freud, iemand had iets gemaakt van takken met steen en we passeerden nog de allereerste ANWB paddenstoel.

IMG_9047IMG_9046IMG_9049

IMG_9050

 

 

 

 

 

 

We lieten de heide en de bossen achter ons en kwamen op het landgoed van kasteel Groeneveld. Leuke afwisseling van cultuur met natuur. Het was overvol in het restaurant, maar gelukkig konden we buiten zitten en genieten van een heerlijk kopje thee. Trekvogelpad Bussum Z-Baarn 30-12-2015Het genot van even zitten en thee drinken gaat onder tafel verder. Heerlijk even de schoenen uit.IMG_9057Het is alsof je dan vleugels gekregen hebt na zo’n stop. We waren binnen no time op station Baarn. Dit keer zo’n 18 kilometer gelopen.IMG_9062

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s