Over de rand 6 en 7

Tussen Bussum en Baarn ligt natuurbrug Zanderij. Deze brug is de verbinding van de leefgebieden van planten en dieren tussen het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug. Hier steken niet alleen dieren over maar het is ook een wandel-fiets en ruiterpad. Natuurlijk moest ik, toen wij over dit ecoduct gingen tijdens onze wandeling, even over de rand kijken om te zien wat nou de barrière was voor de dieren. Je ziet het niet goed op de foto, maar het is de spoorlijn.IMG_9042Bijna aan het eind van de dag etappe passeerden we weer een brug. Dit keer betekende het zien van de spoorlijn, dat we het einde van onze wandeling (Station Baarn) hadden bereikt.IMG_9061

 

Een gedachte over “Over de rand 6 en 7

  1. Het is alsof ik mijzelf ruim twintig jaar geleden zie lopen. Heerlijke tochten, toen kon ik er altijd tijd voor vrij maken, nu is er altijd wat anders. De leeftijd of loop ik er voor weg? Maar ik geniet wel van je blogjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s