Huiskamer restaurant

We gingen In ons eigen dorp uit eten in een huiskamerrestaurant. Een heel geslaagde avond was het. We waren met onze groep van vier vriendinnen. Er sloot nog een groep anderen aan, zodat de huiskamer gevuld was met acht personen. We hebben heerlijk gegeten. De kok en gastvrouw Marjolein maakt gerechten passend bij het seizoen, maar ook zoveel mogelijk met groenten uit eigen tuin en streekgerechten. ’s Winters is er natuurlijk niet zoveel voorhanden, maar de kok is erin geslaagd om een heerlijk gevarieerd maal op tafel te zetten in 4 gangen. De salade van aardperen met winterpostelein heb ik op de foto gezet. IMG_9173Dit leuke initiatief is echt een aanrader. Dus heb je iets te vieren en ben je in de buurt, dan zou ik reserveren.

2 gedachtes over “Huiskamer restaurant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s