Bijzondere kraamvisite

Een vriendin fokt met honden. Haar Australian Shepherd, Tess,  was dit keer aan de beurt om moeder te worden. Ze zette maar liefst 11 jongen op de wereld. Ik volgde het elftal al op de website, maar ik liet me de kans toch niet ontnemen om ze ook in werkelijkheid te zien. Wat een pracht is dat. Je komt niet uitgekeken. Dat krioelt maar door elkaar. Mijn vriendin is er de hele dag mee bezig. Bijvoeren, schoonmaken, ook fotograferen enz. Het is druk, maar over een week of drie gaan de eerste pups al mee naar hun nieuwe baasjes. Voor je het weet keert de rust weer in huis. Dus is het nu genieten van het spul.Thuis na juli 2015-002

4 gedachtes over “Bijzondere kraamvisite

    1. Moeder Tess doet het super een oermoeder. Doordat het 11 pups zijn moest ik wel helpen om de pups allemaal goed te laten groeien, dus wegen, vooral zorgen dat de twee kleinste goed dronken, bijvoeren enz. Maar morgen zijn ze zes weken en eten ze al brokjes en krijgen puppymelk enz. Het is nu leuk om te zien hoe ze spelen, rangorde bepalen, gecorrigeerd worden door moeder Tess. Het wordt nog moeilijk als de eerste pups over twee weken uitvliegen…

      Like

    1. Het is inderdaad superleuk Wieneke. Heel druk, met de pups en met de bezoekjes van de nieuwe baasjes die regelmatig langskomen. Nu liggen ze hier uitgeteld door het spelen in de tuin, stoeien met elkaar en er was veel bezoek. Drukdruk, maar zo genieten!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s