Voorleesdagen

Onze voorleesdagen zijn we vanochtend gestart met een toneelstuk, heel traditioneel, DOORNROOSJE. Het hele team deed mee en hoe oubollig misschien ook, doordat mijn collega’s sterren zijn in het acteerwerk, slaagden zij erin, door met allerlei kwinkslagen in de tekst, zowel de kleuters als groep 8 te boeien. Het was genieten en ik mocht foto’s maken.

IMG_9235 IMG_9253 IMG_9266Vanmiddag werd er een boekenmarkt gehouden. Daar konden de kinderen hun eigen boeken verkopen en zelf weer nieuwe kopen. Het was een enorm succes en hopelijk een aanzet tot veel (voor)lezen!IMG_9284

3 gedachtes over “Voorleesdagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s