Trekvogelpad Baarn – Soesterberg

Het was droog, niet koud en in de bossen voelde je weinig wind, kortom goed wandelweer. Dus liepen we vandaag de volgende etappe vanaf station Baarn. Dit traject was grotendeels door de bossen. IMG_9295 IMG_9296Die bossen waren doods en nat. Er was bijna geen vogel te zien of te horen. Het was echt winters en qua natuur niet veel te beleven. Het trekvogelpad omzeilt vaak dorpen of steden. Ook dit keer liep de route om Lage Vuursche heen. Wij namen een omleiding, zodat we even het dorp in konden,  voor een sanitaire stop en om even door te warmen.

IMG_9297 IMG_9298

 

 

 

 

 

De zandverstuivingen van Soestduinen veranderde het beeld even. Lijkt me erg mooi met een zonnetje erbij.IMG_9301

 Bij Soestduinen lag het Hilton hotel, met golfbaan en Healthcenter. Sjieke bedoening, maar wij dronken er even een kopje thee op onze modderige wandelschoenen. Uitgerust en wel liepen het laatste stuk van deze etappe van 23 kilometer naar de bushalte in Soesterberg.IMG_9302

2 gedachtes over “Trekvogelpad Baarn – Soesterberg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s