Lente

Aan de natuur is nog weinig te zien, het is ook nog zo koud. Maar als ik fiets naar en van mijn werk valt me de grote bedrijvigheid op in vogelland. Vandaag besloot ik eens vast te leggen welke vogels al geslaagd zijn in het volgen van hun instinct: Thuis na juli 2015-004
Twee wilde eenden (van deze koppeltjes heb ik er wel 6 gezien), twee grauwe ganzen, twee Egyptische ganzen en twee zwanen(wel 4 koppels). Dit allemaal zomaar langs de kant van de weg tijdens een ritje van 8 kilometer. Als dat geen goede voortekens zijn dat de lente eraan komt, dan weet ik het niet.

3 gedachtes over “Lente

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s