Ochtelijke ontmoeting 11

IMG_9590Door de zomertijd is het ’s morgens wel goed te merken dat het nog erg vroeg is. De rietkippen, eenden en zwanen waren al druk in de weer. Vanmorgen waren er mistflarden en het was ook nog wat schemerig en  windstil. Ik heb ik vanmorgen weer erg genoten van mijn fietstochtje naar het werk. Onderweg ben ik dan ook maar even afgestapt, zo mooi.  Het was toen net na half 8, eigenlijk dus net na half 7. Zo kan ik de zomertijd wel weer waarderen. De eerste dagen had ik er zoals elke keer weer last van: niet in slaap kunnen komen, maar de wekker gaat onverbiddelijk vóór half 7 af. Maar ik begin weer in het goede ritme te komen.IMG_9589

2 gedachtes over “Ochtelijke ontmoeting 11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s