Nieuwe buurtjes

Een paar maanden geleden heb ik een nestkastje opgehangen op ons balkon. Ik had niet de illusie dat het bewoond zou gaan worden. Het was meer uit decoratief oogpunt. Het hangt vlak naast ons raam, dus mij leek niet, dat de vogeltjes zo dichtbij durven te komen.IMG_9618En wat schetst onze verbazing: Er wordt driftig af en aan gevlogen. Wij zitten in de kamer eerste rang om te zien hoe de familie pimpelmees zijn/haar nest bouwt. Zo leuk!!Thuis na juli 2015-005Opeens zie ik een meesje in de oleander zitten samen met onze nepmees. Of deze nou  als lokvogel gefungeerd heeft kan niemand ons natuurlijk zeggen. Geeft ook niet. Ik kan niet wachten op het uitvliegen van de jonkies!IMG_9632

4 gedachtes over “Nieuwe buurtjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s