Zondagmorgen naar Edam

In plaats van eerst met het openbaar vervoer naar de startplek van de volgende etappe van het Trekvogelpad te gaan, wilden we vanmorgen eens vroeg van huis uit vertrekken. We liepen langs de Purmerringvaart, langs Purmerend en Kwadijk naar Edam. Goed voor 12 kilometer. Na een kopje koffie vonden we deze afstand genoeg voor vandaag. We namen de bus naar huis. Nog een hele middag om lekker van de zon te genieten. Helaas was die er nog niet vanmorgen.IMG_9612Woonboten bij Purmerend

IMG_9613Oude station van KwadijkIMG_9615Roeiers in actieIMG_9616Edam

6 gedachtes over “Zondagmorgen naar Edam

  1. Blijft grappig dat grote station voor de overstap naar Volendam, waar nu geen trein meer stopt. Die bovenste foto is van een soort verzamelplaats van historische schepen. Ik heb er ooit gezocht omdat we een sterk vermoeden hadden dat het schip waar onze ouders op voeren daar een tijdje lag.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s