Gerberoy

In de middag kwamen we aan in Gerberoy. Hier woonde en werkte Henri le Sidaner. Volgens onze informatie zou je vanaf half april zijn tuin kunnen bezichtigen. Helaas bleek de openingsdatum 1 mei te zijn, we waren 3 dagen te vroeg. Maar niet getreurd, ook dit was weer een beeldschoon dorp, met prachtige huizen en pittoreske straatjes. Als straks alles nog meer in bloei staat dan nu en als het wat warmer is, is dit echt een droomplek om te wonen.Caudebec en Caux-006 Die Henri wist wel waar het mooi was! We konden zijn huis wél zien en buiten om lopend zagen we, dat er nog hard gewerkt werd in de tuin om alles klaar te hebben voor de opening op 1 mei. Caudebec en Caux-005 Le Sidaner heeft zijn binnenplaats heel vaak geschilderd. In het Singermuseum in Laren hadden wij al vaker schilderijen gezien van hem. Leuk om het decor in het echt te zien. En die kleur ook! De bron van de foto van het schilderij is de site van Singer Laren.articleVerder wandelend door het dorp zagen we nog een iets bevreemdends. Was de concurrent jaloers?IMG_9856

3 gedachtes over “Gerberoy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s