Caudebec-en-Caux

We hebben onze bestemming bereikt. De komende anderhalve week kijken we uit op de Seine en op een heel imposante brug, Pont de Brotonne, die dus zeer fotogeniek is.Caudebec en Caux-009Het oude centrum van Caudebec-en Caux is tijdens WO II volledig verwoest. 4 oude huizen en de gotische kerk, gebouwd tussen de 13e en 16e  eeuw, zijn overeind gebleven. Het zal nu met al die nieuwbouw een andere uitstraling hebben, dan het anders gehad zou hebben, maar het is een gezellige plaats om te verblijven.Caudebec en Caux-011

2 gedachtes over “Caudebec-en-Caux

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s