Wat een huis!

Wat een huis, wat een heerlijkheid!

Wij ruilen van huis in onze vakanties. Met dichte beurs, behalve dan, dat we lid van een vereniging zijn, samen met mensen van over de hele wereld. Wij gaan nooit zo erg ver weg, altijd op redelijke rijafstand. Tot nu toe zijn we nog nooit teleurgesteld. Ook nu weer zijn we zo enthousiast over dit vakantie-recept. Je geniet van de nieuwe omgeving, maar je geniet ook van het nieuwe huis, waar je een klein beetje ervaart hoe andere mensen leven, wat ze mooi vinden, wat hen bezighoudt. Geen oordeel, maar pure interesse. Nu waan ik me voor een paar weken dan ook een echte Française, weliswaar eentje die de taal maar mondjesmaat spreekt. Wat wil je in zo’n huis!! Aan de Seine nog wel!!IMG_9875

3 gedachtes over “Wat een huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s