Muzikaal dagje

We moesten al vroeg present zijn in de Keyserkerk te Midden Beemster. We deden met ons koor mee aan het korenfestival. Het werd een mooi optreden, waar we dan ook flink voor gerepeteerd hadden de afgelopen periode. Toch altijd weer leuk om voor andere koren jezelf te presenteren en natuurlijk ook leuk om te zien hoe anderen het doen. Er was een koor uit de buurt van Dresden (D).De anderen kwamen uit eigen omgeving zoals Alkmaar, Beverwijk, Wormer en Middenbeemster.Instemming mei 2016-001Later in de middag moesten een paar buurmannen optreden in Watergang. Het evenement daar heet Tuintonen. Met het mooie weer is het heerlijk genieten van al die activiteiten buiten. Het kon niet op vandaag met al die muziek.Tuintonen Watergang 28-05-2016

Een gedachte over “Muzikaal dagje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s