Zonovergoten

De afgelopen dagen hadden wij nog weinig zon gezien. We waren in Zuid Limburg waar de mist en regen wel leek te blijven hangen. Vandaag hebben we de schade even ingehaald. We maakten een wandeling van ongeveer 20 kilometer in de Noord Hollandse en Schoorlse duinreservaten. We startten op de parkeerplaats  ‘De Fransman” bij Bergen. Ons doel was Camperduin en weer terug. In het duingebied is veel veranderd. Er zijn hoge witte duinen en nieuwe fietspaden aangelegd.IMG_0393We liepen voor de eerste tussenstop naar paal 9. We zochten via kleine paadjes onze weg. De natuur was prachtig, het landschap erg afwisselend.IMG_0395Van af Schoorl aan Zee liepen we over het strand naar Camperduin. Daar was de temperatuur toch nog wat frisser door de wind van zee.IMG_0397Bij Camperduin gingen we weer de duinen in. Overal zie je nog sporen van de bosbranden van een paar jaar gelden. We volgden even een zwarte pijltjes route met de naam Roet-route. Ze spelen in op de actualiteit zullen we maar zeggen.IMG_0396Moe maar voldaan en zelfs nog wat gekleurd door de zon reden we naar huis.

5 gedachtes over “Zonovergoten

  1. heel mooi. ik ben er al een tijd niet meer geweest. wat vreselijk zonde van dat mooie gebied was dt toch, die brand.
    nog bedankt voor je beste wensen, gaat al een stuk beter.
    groeten, th.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s