Garage Sail 2016

Eindelijk keert de rust wat weer rondom ons huis. Vandaag werd voor de tweede keer een Garage Sail gehouden in ons dorp. Mensen verkopen hun troep zogenaamd vanuit hun garage. Vorig jaar was het een groot succes en daarom wordt het nu waarschijnlijk jaarlijks georganiseerd. Er waren dit jaar drie keer zoveel deelnemers (verkooppunten) als vorig jaar, maar ik vond deze keer het aantal bezoekers toch aanzienlijk minder. Misschien was er wel een té groot aanbod van allemaal hetzelfde. Ik heb uiteraard een rondje door het dorp gemaakt. Het is reuze gezellig, maar echt iets van mijn gading heb ik niet kunnen vinden. IMG_0411 Rondom ons huis probeerden mijn buren de gezelligheid te verhogen met wat muziek. Of het ook aantrekkingskracht had op potentiele klanten weet ik niet. Maar de sfeer op straat werd erg gezellig, een beetje té voor mij.

IMG_0415  IMG_0413

Ik streek neer met een boek op ons balkon, maar vanmiddag was het daar erg onrustig vanwege alles wat beneden gebeurde. Dan kan ik verlangen naar een grote tuin ergens ver weg van dorpse en stadse drukte. Maar ja, een mens kan niet altijd alles hebben. Inmiddels hebben de buren hun restspullen weer voor een jaar in de garage gezet.

 

3 gedachtes over “Garage Sail 2016

  1. Voor mij hoeven dit soort gelegenheden ook niet. De jaarlijkse braderie in Hoensbroek mogen ze voor mij ook afschaffen. Als er tienduizenden mensen voor je huis voorbij trekken en er zit een zatte buurman muziek op een accordeon te maken en anderen blijven ook nog staan kijken is voor mij de maat vol.

    Like

  2. Als ik zelf naar een markt ga kies ik er voor, maar rondom je huis is wat anders. Ik heb nooit van braderieën gehouden maar we hadden er ieder jaar mee te maken omdat we een winkel hadden. Ieder jaar weer zag ik er tegen op.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s